Кариерен компас


Реши го тестот и нашата навигација ќе те однесе кон професијата за која си роден/а. Дознај по која кариерна патека треба да се движиш и дознај работи кои досега не си ги знаел/а за себе.


Дали си расположен/а за предизвици?  

​Се прашуваш дали да се пробаш како дизајнер, програмер, маркетер? Квизот ќе ги открие твоите најсилни карактерни страни и професијата која е создадена за тебе и твојот mindset!

Те предизвикуваме да го решиш! 

Со неколку клика до твојата идеална професија

Чекор 1: Стартувај го квизот и одговори ги прашањата (искрените одговори се бонус) 😊  

Чекор 2: По завршувањето на првата секција, кликни за да продолжиш понатаму. 

Чекор 3: Честитки! Ги одговори сите категории на прашања и одговорот за твојата идеална професија е пред тебе! Следен чекор: Обучи се и сертифицирај се! 

Погледни ги програмите на Семос Академиите 

Откако го реши тестот и доби соодветна професија за тебе, време е да преминеш на следното ниво. Ѕирни ги програмите кои можеш да ги изучуваш, а за едукацијата и твојата кариерна трансформација ќе се погрижат нашите сертифицирани предавачи – професионалци од областа која ти ќе ја одбереш!

Ние сме мост помеѓу генијалците и компаниите кои имаат потреба од нив. Искористи ги талентот и стекнатите вештини. 

Добредојдовте на Semos Educast!

Овде зборуваме за технологија, образование, нови трендови, дигитална трансформација со интересни гости, ескперти во своите полиња.